Tuotanto

Käytössämme on nykyaikainen, alueemme tehokkain ja monipuolisin tuotantolaitteisto. 

Tuotantomme käsittää alan uusimmat ohjelmistot aineistojen valmistamiseen ja käsittelyyn, useita erilaisia rullalta rullalle tulostavia suurkuvatulostimia, suuren ja huipputehokkaan rulla / levytasotulostimen, pienesinetasotulostimen sekä pitkäarkkisen digipainolinjan.

Jälkikäsittelemme tuotteet tehokkaasti laminointi-, leikkuri-, taivutus-, jyrsintä- ja arkituslaittein, ilman ylimääräisiä ja hidastavia kustannustekijöitä. Kangastulosteet käsittelemme ja liitämme itse ompelemalla. Arkkidigilinjan jatkeena on vihkoviimeistelijä, liima- ja wiresidontalaitteet, automaattinen nuuttaus-, leikkaus- ja taittolaite, paperipora, stiftari sekä erillinen arkkileikkuri. 

Tehokas ja monipuolinen laitteistomme ammattitaitoisine käyttäjineen takaa tuotteiden hyvän laadun ja nopeat toimitukset. Pakkaustuotantokoneidemme ansiosta pystymme valmistamaan tehokkaasti myös erikoisemmillekin tuotteille sopivat lähetyslaatikot itse. Sijaintimme maaliikennekeskuksessa takaa sujuvat toimitukset koko Suomen alueelle.

Tuotannon työvaiheita ja laitteita