Kuvaseinät, kuvatelineet ja pop-up rakennelmat

Teemme esittely- ja messutuotteita pitkäaikaiskäyttöön sekä lyhytkestoisiin kampanjoihin, aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Helposti mukana kulkevat pop-up-seinät, messupöydät sekä roll-upit on helppo asentaa eivätkä ne vaadi kiinteitä rakenteita. Myös beach flag -lippua on helppo siirrellä ja kampanjan lopuksi se on helppo ottaa talteen seuraavaa käyttökertaa varten.

Sisustukselliset kuvaseinät

Näyttävillä kuvatapeteilla ja seinätarroilla tila saa uuden ilmeen. Erilaisilla struktuureilla olevat liisteröitävät tapetit soveltuvat pitkäaikaiseen käyttöön kun taas itseliimautuvat seinätarrat ovat nopeita asentaa ja helpon poistettavuuden ansiosta soveltuvat lyhytaikaiseenkin käyttöön.

Roll-upit tuote-esittelyyn ja tapahtumiin

Nopea pystyttää ja purkaa sekä helppoa kuljettaa.

Beach flageilla helposti liikuteltavaa näkyvyyttä

Helpot ja näyttävät liput kampanjointiin tai muuhun tilapäiseen näkyvyyteen. Myymälöiden piha- ja sisätiloihin, messuille ja promootiotilaisuuksiin. Nopea pystyttää ja purkaa sekä helppoa kuljettaa. Lippuja on saatavana eri kokoisina ja erilaisilla jaloilla varustettuina. Ristikkojalalla, maapiikillä tai nestetäytettävällä säiliöjalalla varustettuna. Paras näkyvyys beach flag-lipuilla saavutetaan sijoittamalla niitä ryhmään. Lippujen kooksi kannattaa valita korkeudeltaan suurempi lippu, kuin lähellä olevat rakenteet tai vieressä seisovat ihmiset ovat. Lipun runko ja jalka on monikäyttöinen ja vanhoihin runkoihin voidaan valmistaa useampia eri lippuaiheita myöhemminkin.