TIETOA MEISTÄ

Kokemuksella kohti tulevaisuutta

Olemme kokenein teippausten ja suurkuvien tekijä Pohjois-Suomessa. Yli 40 vuotta tulostus- ja painoalalla toimineena perheyrityksenä haluamme jatkossakin toimia alamme edelläkävijänä ja pyrkiä ylittämään asiakkaidemme odotukset. Ammattitaitoisen henkilöstön ja monipuolisen kalustomme avulla pystymme toteuttamaan suuriakin tilauksia tehokkaasti ja nopeasti, hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä osaaminen syntyy kokemuksesta, jatkuvasta halusta oppia uutta ja uteliaisuudesta alamme tuotantotekniikan ja materiaalien kehittymistä kohtaan. Mielestämme ammattitaitoa on osata myös tarpeen vaatiessa kyseenalaistaa asiakkaan näkemyksiä ja ehdottaa jotain vieläkin toimivampaa tai kustannuksiltaan edullisempaa ratkaisua.

Edistämme kestävää kehitystä, noudatamme ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisuutta toiminnassamme. Haluamme valmistaa asikkaillemme toimivampia, pitkäikäisempiä ja laadukkaimpia tuotteita. Huomioida tuotannossamme energiatehokkuus sekä kierrättää ja minimoida jätteemme. 

Olipa kyse sitten tuotteen toimivuudesta, kestoiästä tai toimitusaikaan sitoutumisesta, seisomme lupaustemme takana. Jos valikoimastamme ei löydy juuri sopivaa tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä, keksimme varmasti yhdessä ratkaisun

Tuomas Haipus

Yrittäjä, hallinto, myynti

tuomas.haipus@painomiehet.fi

0400 584 970

Tomi Haipus

Yrittäjä, tuotanto, myynti

tomi.haipus@painomiehet.fi

0400 665 971