Messutuotteet

Messutuotteet

Teemme messutuotteita pitkäaikaiskäyttöön sekä lyhytkestoisiin kampanjoihin. Aina asiakkaan tarpeen mukaan.
Helposti mukana kulkevat Roll-Upit on helppo asentaa eivätkä ne vaadi kiinteitä rakenteita. Myös Beach flag -lippua on helppo siirrellä ja kampanjan lopuksi se on helppo ottaa talteen seuraavaa käyttökertaa varten.

Roll-upit messuille ja tapahtumiin

Nopea pystyttää ja purkaa sekä helppoa kuljettaa. Vanhoihin runkoihin voidaan valmistaa uusi vuota myöhemmin

Beach flageilla helposti liikuteltavaa näkyvyyttä

Helpot ja näyttävät liput kampanjointiin tai muuhun tilapäiseen näkyvyyteen. Myymälöiden piha- ja sisätiloihin, messuille, promootiotilaisuuksiin. Nopea pystyttää ja purkaa sekä helppoa kuljettaa. Lippuja on saatavilla eri kokoisina ja erilaisilla jaloilla varustettuina. Ristikkojalalla, maapiikillä tai nestetäytettävä säiliöjalalla varustettuna. Paras näkyvyys Beach flag lipuilla saavutetaan sijoittamalla niitä ryhmään. Lippujen kooksi kannattaa valita korkeudeltaan suurempi lippu, kuin lähellä olevat rekenteet tai vieressä seisovat ihmiset ovat. Itse lipun runko sekä jalka on monikäyttöinen ja vanhoihin runkoihin voidaan valmistaa useampia eri lippuaiheita myöhemminkin.

Messupöydät

Helposti koottavat, pakattuna kevyet ja kooltaan kätevät messupöydät meiltä.

Taustaseinät

Toteutamme messuseinäkkeet tarpeesi mukaan.

Pop up -seinät

Meiltä Pop-Up messuseinät! Tuotteessa kokoontaittuva kevyt alumiinirunko, joka helpottaa näyttävän seinäkkeen varastointia ja kuljetusta.