Asennukset

Ammattitaito ja kokemus vaikuttavat mainospintojen kestoon

Ei ole yhdentekevää miten ja kuka asentaa mainostuoteet. Hyvin ja oikeista materiaaleista valmistetut tuotteet voidaan pilata väärin tai puutteellisesti tehdyn asennustyön yhteydessä.

Meillä tuotannon lisäksi asennustöitä tehdään pääsääntöisesti pitkän kokemuksen omaavan henkilökunnan voimin. Kokemus tuo varmuutta ja kykyä tehdä valintoja, jotka kestävät vaikeitakin olosuhteita ja näyttävät hyvältä vielä pitkän ajan kuluttua.

Materiaalituntemuksen lisäksi tietyissä työvaiheissa ja -kohteissa myös rakennustekninen tuntemus on tärkeää. Näin varmistetaan, että taulut ja banderollit eivät irtoile tuulissa tai myymälän sisätiloihin asennetut materiaalit eivät häiritse asiointia. Huonosti asennettujen ja irtoilevien materiaalien aikaansaamasta turvallisuusriskistä puhumattakaan. Oikein ja rakennus huomioiden tehdyillä asennuksilla varmistetaan myös, ettei rakenteisiin synny vaurioita.

>>> Kuvagalleriaan

Kylläpä nyt näkyykin liikenteessä!Tässä esimerkki, kuinka asikkaamme Hyvän Kaupan Paikan kuorma-auto saa kylkiinsä näyttävät mainosteippaukset.Näyttääkö hyvältä, tykkäätkö?

Julkaissut Painomiehet Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018
Suurkuvataulu

Tilojen viihtyisyyden ja kaupallisuuden lisääminen käy helposti esimerkiksi näyttävien kuvataulujen avulla.Valmistimme ja asensimme seinätaulun Oulun Äimäkujan Wetterin uusiin remontoitaviin tiloihin. Taulu on mitoiltaan 500x100 cm.

Julkaissut Painomiehet Keskiviikkona 4. huhtikuuta 2018